» » Крах «ДИНАСТІЇ» Вікторії Галіцької на шляху до депутатської недоторканності >Добавить в закладки Обратная связь

Крах «ДИНАСТІЇ» Вікторії Галіцької на шляху до депутатської недоторканності

06 декабря | | Посмотрели: 1044
Размер текста
Крах «ДИНАСТІЇ» Вікторії Галіцької на шляху до депутатської недоторканності

Пролог. Яким чином заробити мільйони на довірі вкладників, не сісти у в’язницю та розраховувати при цьому на крісло Народного депутата України?
Про це оповідає історія «успішного» бізнесу вінницького забудовника Вікторії Галіцької. Так ось, для щасливчиків, які не зіткнулися з плодами діяльності вищезгаданої особи, коротка довідка: Будівельна компанія «Династія», якою по факту володіє Галіцька, має відношення до ЖК «Набережний квартал-2», ЖК «Династія», ЖК «Оскар», ЖК «Європейський квартал», ЖК «Клубний дім», ЖК «Родинний маєток», багато з яких наразі мають погану репутацію, охарактеризовану, як «проблемна». Давайте спробуємо розібратися у причинах систематичних акцій протесту, сотень скарг у контролюючі органи і фактичної відсутності можливості нормального проживання Вінничан, які придбали квартири у выще згаданих об’єктах.
У сфері будівництва для успішного ведення бізнесу, важливі три основні складові: співпраця з міською владою (виконання умов договорів інвестування, оновлення інженерних комунікацій і т.д.), робоча сила (будівельники, підрядники, постачальники матеріалів, фінансисти, інженерно-технічний склад і т.д.) та саме головне це споживач — людина, яка ризикує, інвестуючи свої накопичення у ще неіснуюче житло, бажаюча своєчасно отримати придатну для життя квартиру!
У нашому випадку Галіцька примудрилась посваритись, як з місцевою владою, не виконуючи умов договорів інвестування (чим міцно закріпила за собою негативну ділову репутацію, яка вже не дає їй можливості під «чесне» слово випрошувати собі преференції), так і з виконавцями робіт та постачальниками, які більше не відпускають товари та не пропонують послуги не вимагаючи погашення заборгованості перед ними, яка за різними оцінками становить від 20 до 30 млн. грн.!
У соціальних мережах та на сайтах раз у раз з’являються гучні статті про «кинутих» вкладників ЖК «Набережний квартал-2», «Династія», «Європейський квартал», «Клубний дім», «Родинний маєток».


https://www.vinnytsia.today/eks-kandidatku-v-nardepi-viktoriju-galicku-zvinuvachujut-u-shahrajstvi/


https://dubinsky.pro/vorovayka-groysmana-i-ego-nedvizhimost


Крах «ДИНАСТІЇ» Вікторії Галіцької на шляху до депутатської недоторканності

Що ж відбувається насправді? Схема ідеально проста – люди купляють квадратні метри у ЖБК (житлово-будівельний кооператив), консультанти з продажу передають гроші особисто Галіцькій, або переводять на рахунки, якими розпоряджається вона ж. Відсутність достатньої кваліфікованої освіти, невміння вести бізнес, неспроможність здійснювати елементарні розрахунки необхідного фінансування майбутніх будівництв, бажання збагатитися легко і відразу, призвели до численних недобудов забудовника Галіцької. Звертаючись з претензіями, ошукані вкладники отримують відповідь — схема роботи ЖБК передбачає, що вони самі являються забудовниками своїх будинків, а Галіцька – меценат, який допомагає їм з добудовою. А оскільки її інвестиції на будівництво вже вичерпані – «добудовуйте самі»!
Причин, які призвели процвітаючий бізнес до такого феєричного фіаско декілька. По перше, це застосування навичок професійного аферизму, запозичених у власного чоловіка. За наявними відомостями її цивільний чоловік, який нещодавно був засуджений до 8-ми років позбавлення волі за ч. 4 ст. 190 КК України — «шахрайство» за організацію будівельних схем, обман вкладників та інвесторів на мільйони гривень (збіг?).
По друге, це невгамовні апетити на предмети розкоші та елітний відпочинок:
- автомобіль Volvo XC90 – 2,5 млн. грн.
- автомобіль Audi Q7 — 1,2 млн. грн.
- автомобіль Toyota RAV4 – 600 тис. грн.
- часи Hublot – 400 тис. грн., и це тільки те, що вказано в декларації Галіцької:



 


https://declarations.com.ua/declaration/nacp_e2e90b51-8edf-471a-b652-70fdb3fc7ba3


- згідно інсайдерської інформації ЩОМІСЯЧНІ! закордонні поїздки (Дубай, Сінгапур, Сейшели, Мальдіви, Занзібар і т.д.), середня вартість проживання в готелях обходиться їй від 500 у.е. за добу, (на гроші членів ЖБК вона може собі це дозволити)! Думка про те, що Галіцька Тринькає гроші не свої, а вкладників ЖБК підтверджується інформацією із відкритих джерел, згідно з якою вона не має інших прибуткових «бізнесів», які б дозволили так шикувати.
Крім того, Галіцька з дітьми та нянями зараз проживає у елітному заміському будинку під Києвом (Київська область, с. Березівка). За інформацією купівля нерухомості обійшлась Галіцькій у 80 млн. грн.!
Також у Вінниці Галіцька має у власності три таунхауси розташовані в центрі міста на березі річки Південний Буг з виходом до води. Будинки виставлені на продаж за 500 тисяч долларів!


З жахом згадуючи передвиборні піар акції кандидата в депутати ВРУ Галіцької, вінничани з полегшенням прийняли офіційний рейтинг довіри до неї — 3,3%. Обіцянки, так і залишились обіцянками! Передвиборні лозунги — «добудова ЕК і бажані квартири вже весною 2020 року» були передвиборчим популізмом та банальною брехнею. ЖК «Династія» заходить в зиму без газифікації, по закінченню виборів Галіцька виставила вкладникам рахунок на 750 тис. грн. на один під’їзд! ЖК «Набережний квартал-2» не введений в експлуатацію. А де ж гроші на вирішення цих проблем?! Міліонні суми пішли на рекламу горе-кандидата, цілодобові проплачені ролики в інтернеті, «борди», замовлені статті — бюджет передвиборної компанії з легкістю перекрив би витрати на зведення 12-ти поверхового житлового будинку! Нагадуємо, за даними соціальної мережі Фейсбук — передвиборча рекламна компанія кандидата Галіцької була найдорожчою серед кандидатів самовисуванців по всій Україні. Як результат — будівельна «піраміда» Галіцької з пафосною назвою «ДИНАСТІЯ» розвалюється, фірма заморожена, співробітники звільнені (без оплати праці), вся її особиста нерухомість (десятки квартир і тисячі кв. м. комерційних приміщень) виставлені на продаж. багатомільйонні борги перед підрядниками, постачальниками, робочими, несплата податків, сповільнене будівництво ЖК «Європейський квартал», «Клубний дім» (Старе місто), не здані в експлуатацію секції ЖК «Династія» (вул. А. Янгеля), ЖК «Набережний квартал-2», проблеми з підключенням електрики, водопроводу, газифікації та благоустрою територій. Хто займеться цим далі?! Адже з тієї ж інсайдерської інформації нам стало відомо, що у Галіцької вже куплений білет у Москву з відкритою датою, де вона частий гість останнім часом. Доречі, її чоловік, про якого ми оповідали раніше, вже півроку живе у Росії та готує підґрунтя для можливого переселення всієї родини в країну агресора, у випадку кримінального переслідування Галіцької на території України.
Крах «ДИНАСТІЇ» Вікторії Галіцької на шляху до депутатської недоторканності
Епілог. Ошукані вінничани роками чекають свої квартири. Тим часом Галіцька, перебуваючи на черговому «бюджетному» відпочинку десь в Монте-Карло, звинувачує у всіх своїх проблемах місцеву владу та дозвільні інстанції, намагаючись зняти з себе всю відповідальність. Але є в цій історії й обнадійлива новина – правоохоронні органи нарешті звернули увагу на десятки заяв про шахрайство афілійованих до «Династії» компаній. Зі слів одного із керівників нацполіції Вінничини усі фігуранти злочинної схеми Галіцької виявлені та їх протизаконні дії документувались на протязі деякого часу. Щиро сподіваємося, що реформа поліції не залишиться порожнім звуком, винні понесуть заслужені покарання, а бізнесмени та прості вінничани тричі подумають, перш ніж зв’язуватись з такими людьми, як Галіцька.

Читайте так же: